0739 911 299
office@luxury-adviser.ro
shopping-bag Cosul de cumparaturi (0)
Item-uri: 0
Subtotal : 0,00 lei
Vedeti Cosul Verifica
KEYNOTE

Swiss Diamond vinde si cumpara ceasuri de lux si diamante

Inspirata de o pasiune de familie pentru ceasuri si bijuterii de lux, Swiss Diamond urmeaza ca angajament valorificarea fiecarei piese prin consideratie atat pentru prestigiul semnaturii si insemnatatea metalelor, a diamantelor si a maiestriei ce-i confirma unicitatea, cat si pentru rolul sau de puternic activ investitional.

Intr-o piata in care procedurile obisnuite de atestare, precum pilirea pieselor, sunt transpuse dezonorant creatiilor haute horologerie sau haute joaillerie, iar semnaturi precum Cartier sau Van Cleef & Arpels nu influenteaza valorificarea, primind acelasi tratament in functie de gramajul metalului sau al diamantelor, Swiss Diamond respecta o certificare complexa care acopera totalitatea atributelor ce recomanda autenticitatea pieselor si un pret corect.

Astfel, Swiss Diamond va invita intr-un mediu in care atmosfera este dominata de stralucire si lux, in conditii optime de siguranta. Achizitiile de diamante si ceasuri se desfasoară prin evaluare imediata si gratuita. Mai mult decat atat, pentru a oferi experienta unui serviciu personalizat, Swiss Diamond propune deplasarea agentilor evaluatori la domiciliul sau biroul clientilor, in conditii de maxima confidentialitate.

Swiss Diamond vine in intampinarea clientilor prin achizitia pe loc a pieselor sau prin servicii de imprumut financiar, in conditiile stabilite de lege, prin oportunitatea pastrarii obiectelor cu valoare sentimentala oferite catre amanetare pana in momentul achitarii creditului.

Pentru a pastra transparenta unor servicii de exceptie, toate obiectele lasate in incinta Swiss Diamond sunt atent verificate cu cele mai performante instrumente, fotografiate si descrise in cele mai mici detalii, urmand sa fie ulterior sigilate si pastrate asemenea unor produse de valoare.

Swiss Diamond, din pasiune pentru excelenta!

Bd. Nicolae Balcescu nr. 24

office@swissdiamond.ro

www.swissdiamond.ro

Lasa un raspuns

5 × 4 =