0739 911 299
office@luxury-adviser.ro
shopping-bag Cosul de cumparaturi (0)
Item-uri: 0
Subtotal : 0,00 lei
Vedeti Cosul Verifica
KEYNOTE

Lady Gaga lansează linia de makeup „Haus Beauty”

Solista din Statele Unite le-a dezvăluit fanilor câteva look-uri pentru care au fost folosite produsele pe care urmează să le lanseze.

În februarie, cântăreața a făcut demersuri pentru a obține drepturi legale asupra numelui „Haus Beauty” și se pare că sub acest brand ar urma să fie lansate mult mai multe produse cosmetice decât a anunțat ințial: fonduri de ten, rujuri, farduri de pleoape, produse hidratante, uleiuri de corp, inclusiv parfumuri, lac de unghii și creme de protecție solară.

Data oficială a lansării nu a fost încă făcută publică, însă există speculații că evenimentul ar urma să aibă loc în a doua parte a anului. Lady Gaga nu e la prima experiență de acest gen, aceasta a mai lansat și parfumul „Fame”, alături de Coty.

În ultimii ani, tot mai multe vedete au investit în linii de produse cosmetice. Jennifer Lopez a lansat o linie de produse de machiaj, în colaborare cu Inglot, iar KKW Beauty, lansată de Kim Kardashian în iunie 2017, e unul dintre cele mai populare business-uri de acest gen. De asemenea, Rihanna are și ea propria linie de cosmetice, Fenty Beauty. La fel și Tyra Banks sau fotomodelul Miranda Kerr.

Lasa un raspuns

five − 1 =