0739 911 299
office@luxury-adviser.ro
shopping-bag Cosul de cumparaturi (0)
Item-uri: 0
Subtotal : 0,00 lei
Vedeti Cosul Verifica
KEYNOTE

Închiriază automobilul tău de vis de la CUN Auto Rentals

CUN Auto Rentals – prima companie din Republica Moldova ce oferă în chirie doar automobile noi, exclusiv marca Mercedes-Benz!

CUN Auto Rentals, una dintre cele mai prospere afaceri din Chișinău care are ca obiect de activitate închirierea automobilelor pentru orice eveniment, oferă o oportunitate exclusivă de a rezerva online un automobil marca Mercedes-Benz clasa premium. În prezent, compania deține în parcul auto peste 10 tipuri de mașini de lux pentru orice ocazie, absolut noi, la bordul cărora veți putea simți luxul, confortul și siguranța binemeritată. Compania oferă și servicii opționale, cum ar fi: șofer personal, Wi-Fi, navigator GPS și scaun pentru copil.

Închiriind automobile CUN Auto Rentals cu șofer personal puteți să vă bucurați de evenimentele dumneavoastră, evitând stresul în trafic.

Șoferii profesioniști vor avea grijă de călătoriile dumneavoastră până la cele mai mici detalii: punctualitate, amabilitate și atmosferă plăcută la bord asigurată de curățenie, miros plăcut, playlist ales cu grijă, redat la un volum potrivit, umbrelă, închiderea și deschiderea portierelor etc.

Automobilele din clasa premium puse la dispoziție de către CUN Auto Rentals vor accentua cu siguranță personalitatea și statutul dumneavoastră, iar serviciile de cea mai înaltă calitate vă vor oferi plăcerea de a savura confortul oricărei călătorii!

Rezervările online reprezintă o posibilitate comodă de a închiria un automobil în orice perioadă a zilei datorită facilității de a accesa platforma online www.cun.md de pe orice dispozitiv într-un mod rapid și sigur. Doar câteva click-uri și aveți la dispoziție un Mercedes-Benz de lux pentru cele mai importante evenimente din viața dumneavoastră: nunți, petreceri, aniversări, delegații etc., cheia căruia o puteți primi în Aeroportul Chișinău sau în oficiul CUN Auto Rentals aflat la adresa Z-Tower, str. Calea Ieșilor, nr. 8.

Pentru CUN Auto Rentals, confortul și siguranța dumneavoastră contează!

Contact:

Z-Tower, str. Calea Ieșilor, nr. 8, Chișinău, MD-2069

Telefon: +373 60 461 461 / +373 68 190 190

E-mail: info@cun.md

Lasa un raspuns

four + twelve =