0739 911 299
office@luxury-adviser.ro
shopping-bag Cosul de cumparaturi (0)
Item-uri: 0
Subtotal : 0,00 lei
Vedeti Cosul Verifica
KEYNOTE

Jo Malone London se lansează în România în exclusivitate la Obsentum, în Băneasa Shopping City

Britanic în chintesență, subtil, elegant, atemporal, plin de șarm, spiritual și capricios. Aceste valori sunt moștenirea și sufletul brandului Jo Malone London, un nume sinonim cu stilul.

Intră în universul Jo Malone London pentru a descoperi parfumuri personalizate, de la esențele noi precum Jasmine Sambac & Marigold până la clasicul Lime Basil & Mandarin. Fiecare parfum are la bază ingrediente de calitate; este personalizat, minunat și întotdeauna puțin neașteptat și este împachetat în cutia iconică bej și negru.

Spațiul Jo Malone London din Obsentum combină clasicul cu modernul. Piesele de mobilier heritage se suprapun cu accente contemporane, transformând shopping-ul într-o experiență inspiratoare.

Jo Malone London este sinonim cu servicii personalizate, de la sfaturi de styling pentru parfumuri statement până la găsirea unui cadou special.

Sau pur și simplu lasă-te răsfățat de un masaj relaxant al mâinilor la Tasting Bar, o invitație pentru simțuri, și descoperă tehnica de Fragrance Combining.

Jo Malone London, o viziune modernă asupra luxului.

Lasa un raspuns

9 − four =