0739 911 299
office@luxury-adviser.ro
shopping-bag Cosul de cumparaturi (0)
Item-uri: 0
Subtotal : 0,00 lei
Vedeti Cosul Verifica
KEYNOTE

Kate Moss, în cea mai recentă campanie Saint Laurent

Nu e prima campanie pentru Saint Laurent în care o vedem pe Kate Moss. Ne aducem aminte de Manifesto, campania pentru primăvară-vară 2008, ori de colaborarea foarte recentă pentru colecția de primăvară 2018, nepunând la socoteală campaniile pentru parfumurile YSL. Așa că apariția ei în clipul de promovare a colecției pentru toamnă-iarnă 2018 nu vine ca o surpriză, ci subliniază mai degrabă faptul că Anthony Vaccarello ne împărtășește aprecierea pentru Kate Moss (44 de ani).

Într-un interviu pentru The Guardian, întrebată de David Bailey ce crede c-a făcut-o să reziste atât de mult în demeniu acesta, ea răspus: „Cred că dorința mea de-a mă implica în proiecte pentru a obține o fotografie care nu a mai fost făcută. Încă mă emoționează și îmi place să fac parte din procesul de creare a unei fotografii. Dar sunt încă șocată când primesc o propunere pentru o campanie!”

În clip, Kate poartă o rochie mini din paiete, cu umeri supradimensionați, din colecția pentru toamnă-iarnă 2017-2018, iar campania vine în completarea teaser-ului pentru această colecția, în care a jucat Betty Catroux, una dintre muzele lui Yves Saint Laurent, lansat în martie anul acesta.

Sursa: www.alistmagazine.ro

Lasa un raspuns

fifteen − 15 =