0739 911 299
office@luxury-adviser.ro
shopping-bag Cosul de cumparaturi (0)
Item-uri: 0
Subtotal : 0,00 lei
Vedeti Cosul Verifica
KEYNOTE

Ivana Chubbuck, creatoarea şcolii de actorie de la Hollywood care-i poartă numele, revine la Bucureşti pentru un masterclass

Ivana Chubbuck, creatoarea unei şcoli de actorie la Hollywood şi trainer al unora dintre cei mai cunoscuţi actori, precum Brad Pitt, Halle Berry şi Charlize Theron, dă startul unei noi serii de cursuri de actorie şi public speaking pe 16-17 noiembrie, la Bucureşti.

Ivana Chubbuck, care a lucrat şi cu James Franco, Jake Gyllenhaal, Sylvester Stallone, Jim Carrey şi John Voight, printre alţii, dă startul unei noi serii de cursuri de actorie şi public speaking, în noiembrie, la Bucureşti.

Metoda Ivanei Chubbuck se adresează atât actorilor, cât şi celor care vor să-şi dezvolte capacităţile de prezentare şi interacţiune cu un auditoriu, indiferent de industria din care provine acesta. Ivana Chubbuck revine la Bucureşti la cinci ani după ce a susţinut prima oară cursurile de actorie „The power of the actor” – tehnica de lucru cu actorii care a făcut-o celebră la Hollywood şi în lumea întreagă.

„Sunt extrem de bucuroasă şi gata să mă întorc în Bucureşti. M-am îndrăgostit de această ţară şi de oamenii ei. Tehnica mea te ajută să-ţi foloseşti durerea, fricile sau insecurităţile, ca să depăşeşti orice piedică sau să câştigi ceea ce îţi doreşti. Majoritatea oamenilor folosesc traumele sau fricile complet autodistructiv, însă metoda mea te învaţă tocmai să construieşti, să ajungi la cea mai bună variantă a ta. Asta este un lucru bun şi pentru un personaj, dar şi pentru viaţa fiecăruia. Abia aştept ca românii să beneficieze de aceste idealuri împreună cu mine, pentru că vom face acest lucru împreună!”, declară Ivana Chubbuck.

Ivana Chubbuck

Ivana, la cursul de actorie de la Roma

 

”Acest proces te ajută să îți depășești toate fricile și anxietățile, folosindu-le tocmai în sprijinul tău. Ce e minunat la această tehnică este, că la fiecare serie de cursanți, cei care nu urmăreau o carieră în actorie, au declarat că a avut un impact major în viață lor personală sau în cea de business. Unii dintre ei erau jurnaliști sau antreprenori și și-au dorit această experiență pentru a deveni mai puternici și pentru a progresa în cariera lor”.

Unul dintre cursanții Ivanei este Alin Calbău, fondatorul Magnolia Acting Studio și organizatorul acestui curs: “Ca absolvent al Facultății de Drept, al Academiei Diplomatice și A.S.E., aveam în față o promițătoare carieră diplomatică. Dar nu era ceea ce mi-am dorit, ci un drum pe care l-am ales din dorința de a-mi mulțumi tatăl. M-am înscris în programul Ivanei și am urmat cele trei luni de cursuri cu Frantz Turner. La finalul acestora, mi-am dat seama că am nevoie în continuare de acest program, atât pentru dezvoltarea mea personală, cât și pentru a-mi recăpăta încrederea de mult pierdută. În cei trei ani pe care i-am petrecut la Hollywood, mi-am dat seama de impactul pe care programul Ivanei l-a avut asupra mea, iar dorința de a-l aduce în România a fost atât de mare, încât iată-ne la prima ediție!”. Chubbuck Technique este organizat de Magnolia Acting Studio. Mai multe detalii gasiti pe siteul http://www.magnoliastudio.ro/  şi http://www.ivanachubbuck.com.

Lasa un raspuns

18 + 13 =