0739 911 299
office@luxury-adviser.ro
shopping-bag Shopping Bag (0)
Items : 0
Subtotal : 0,00 lei
View Cart Check Out
KEYNOTE

Brandul BEAUTYBLENDER a lansat primul fond de ten full coverage

BEAUTYBLENDER, renumita companie cunoscută în intreagă lume pentru lansarea burețelului original cu același nume, a creat primul produs de machiaj sub numele brandului. Este vorba despre primul fond de ten lansat de BEAUTYBLENDER care promite o acoperire full coverage și o textură lejeră, fără efect de mască și insesizabilă pe piele, care rezistă până la 24h. Bounce Liquid Whip Long Wear (32 $) a apărut pentru prima dată în magazinele Sephora U.S.

Creatoarea brandului și make-up artistul Rea Ann Silva susține că a lucrat timp de un an și jumătate pentru a ajunge la formula pe care o deține fondul de ten în prezent, chiar dacă prima dată i-a venit ideea de a crea un fond de ten înainte de a lansa pe piață celebrul burețel.

Nici ambalajul produsului nu poate fi ignorat, deoarece el a fost gândit cu scopul de a servi și ca paletă de mixare pentru fond de ten, în care poți amesteca iluminatorul lichid, uleiul esențial sau orice alt produs lichid pe care dorești să îl combini cu fondul de ten. Din dorința de a crea o gamă potrivită pentru orice nuanță a pielii, fondul de ten Bounce Liquid Whip Long Wear este disponibil în 32 de nuanțe. Nu putem spune decât că îl așteptăm cu interes să apară și în România!

Sursa: www.alistmagazine.ro

Leave a Reply

seven − one =